Wednesday, 18 May 2011

Kerja Sambilan di Rumah

Terjaga dari tido and now dh tak ngantok. So, online lhh kejap. Tiba2 rasa nak tengok jawatan2 0 yg available kat mudah.com sekarang nih. Then, tengah dok sebok usha2 web tuh, sy terbaca tentang satu jawatan 0 tentang kerja sambilan di rumah. actually, bukan satu. banyak sangattttt! bunyi iklan tuh camnih ; 


Salam sejahtera dari kami di JURUTYPIST.COM!
          Sepanjang bulan May tahun 2011 ini, kami mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan (Home Based Ads Data Entry / Typist Personel) di Malaysia. Kami merupakan konsultan secara online yang memperkenalkan sesuatu teknik untuk membina kerjaya melalui internet dan hanya menawarkan idea-idea untuk membina kerjaya sendiri. kami menawarkan servis dan teknik membina kerjaya melalui online yang mudah serta berkesan. Oleh kerana mendapat sambutan yang menggalakkan, kami sedang mencari individu yang berminat untuk manaip data pengiklanan, pada masa dan dalam keselesaan rumah sendiri.

 

Ha, gitu lhh bunyiknyaa. then, dy ckp yuran bayaran dy RM30, sekali seumur hidup. cara kerja plak ikot suka lhh. satu data entry bole dapat dlm RM2O plg sikit. bila dh buat pembayaran RM30, dalam masa 8 jam dia akan bg buku panduan komprehensif tentang cara nak buat data entry tuh. well, sy nak tanya lhh. agak2 benda nih bole percaya kaa ekk? or ini sebenarnyaa termasuk dlm iklan penipuan. just nak kaut duit kita then hilang camtuh jaa? btw, im asking bukan sebab nak kerja pon. cuma tertanya2 jaa. sebab banyak sgt nampak iklan jawatan 0 tentang bekerja sambilan dr rumah. so, cam waswas jugak lhh. and curious sgt nak tahu ada kaa kerja camnih? 

So guys, harap sangat u ol boleh bg pandangan and kritikan skit. and yg ada pengalaman tntg benda nih, either pengalaman manis or pahit, sila share ekk. well, SHARING is CARING babe!  

8 comments:

  1. http://kerjalumayan.wordpress.com/2011/03/08/cariduitlebih/#comment-18

    try klik link tu, sy sndiri ngah pk..bole prcaya ke x...

    ReplyDelete
  2. then,so u try x keje tu???then,betul ke x???what do u think???bleh x nati u email kan kat i komen u??@ lula_armand143@yahoo.com..sharing is caring...thanks..:)

    ReplyDelete
  3. i dh try..juz dpt ebook je..emm..

    ReplyDelete
  4. cmne ngn survey2u?rasa blh cyer x...tp mcm detail tu ada logik jgk..try r tgk...

    ReplyDelete
  5. survey2u?:sebelum buat survey kene bayar dulu..cube pikir kenape perlu bayar dulu?sedangkan diorg boleh ambil untung dari cmpany yg nk buat survey tu.kite yg buat survey ni, just dibayar upah jek.

    ReplyDelete
  6. http://www.mohdkhairudin.com/2011/01/03/kerja-sebagai-jurutaip-data-pengiklanan.htm

    ReplyDelete
  7. SO betul ke tak eh yg servey2u.biz tu. leh caye ker...

    ReplyDelete